Kosarazó Sportoló emberre lehet valamilyen biztosítást kötni?
A fiam kosarazik már egy ideje, de szinte minden héten, ha nem egy héten akkor két hét alatt, mindig összeszed egy csomó sérülést. Ezen a héten csak az ujja és a bokálya rándult meg. Veszek rá neki sport krémet, meg védőruházatokat, de nem múlnak el.Az első be se gyógyult 2 hónap alatt, azóta bonuszban jött még 6. És szeretnék jobb, orvosi sport védőszereket venni neki, illetve speciális orvos segítségére, de nincs rá elegendő összeg.Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e valamilyen biztosítás, ami nem csak törésre, hanem rándulásokra, huzódásokra, kibicsaklásokra is fizet ? Jó nem egy elesésre gondolok, ahol lehorzsolja a kezét, hanem amikor meccsen fel lőkik és nemtud a lábára állni, mert a bokálya
úgy ki bicsaklik... Szeretném ha folytatná a sportot, mert van tehetsége hozzá, és nem árt a mai világban, ha picit kimozdúlnak a gyerekek, de így, a sorozatos kezeletlen sérülések miatt, abba kell hogy hadja nemsokára. Jó elmehetek sebészetre is, hogy begipszeljék, de az nem jó hosszútávon, hogy 1 hetet játszik, 1 hónapot gipszben tölt. Sokkal egyszerűbb lenne a balesettől megelőzni.De önmagára úgysem tud vigyázni. De a kínai sportvédőszerek nem sokat érnek.Láttam boka védőt is elég jót, de 25 ezer forint. Ezt nem tudom olyan gyorsan összeszedni. Kell legalább 3 hónap.De ha lenne egy olyan sport biztosító, amire fizetek havi 3000 ezret akkor mondjuk balesetek után megveszi a védőszereket, meg a megfelelő ellátást. Nemtudom, hogy értitek-e mire gondolok, de remélem tudtok segíteni! Előre is köszönök minden választ!
Szia!
Én egy alkusz cégnél dolgozom!
Ha kapsz fizetést, hogy annál a bizonyos csapatál játszol akkor plusz költség fejében tudod magad biztosítani.
Ha nem kapsz érte pénzt akkor általános biztosítást is köthetsz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!