Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Olyan biztosítást keresek ami...

Olyan biztosítást keresek ami halálom esetén levenné a terhet a gyermekeimről. Van ilyen?

Figyelt kérdés
Tehát fizetnék a temetés költségeit és talán még pénz is maradna a gyerekeknek.TV-ben állitólag megy valami reklám egy biztosítóról akik senkit sem utasítanak vissza,de minden megoldás érdekelne.
2013. okt. 28. 07:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt hívják életbiztosításnak. Sok sok éve létező termék.
2013. okt. 28. 08:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát igen, ennél több infó kellene. Életbiztosítás sokféle van, mindenki az igényei szerint kell, h kiválassza a megfelelő módozatot és a biztosítási összeget.

Amiről a tv-ben hallottál az egy időskori biztosítás.

2013. okt. 30. 10:28
 3/9 Aaaannncsa válasza:
Van, nem is rosszak.! Tudnunk kell a korodat, összeget hogy kalkuálni lehessen. És persze hogy milyen esetekre szeretnéd hogy fizessen (baleset, betegség, rokkantság?? )
2013. nov. 7. 12:51
 4/9 anonim ***** válasza:

" Van, nem is rosszak.!"

Pláne neked aki gondolom abból él hogy ilyen terméket ad el másoknak, ugye? Nyilván nem fogsz így rosszat mondani róla, mivel elfogult vagy. :-)

2013. nov. 7. 14:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha van kedvenc bankod, ott adnak tippet. Temetési biztosítás ~ 3000 forint havonta ami nekem van. A lényeg, hogy olyan legyen amit a kedvezményezett azonnal felvehet. És nem a hagyatéki eljárás után egy év múlva. A házaspár bankszámlát így is zárolják hónapokra, ha az egyik meghal. Hiába van a gyerek javára szóló nyilatkozat.

De egy tőlem bankosabb nyilatkozhatna.

2013. nov. 9. 17:40
 6/9 anonim válasza:
Pedig erre tényleg egy kockázati életbiztosítás a megoldás. Én az AEGONnál dolgozom, csak erre tudok ajánlatot adni, de javaslom, hogy minél több biztosítótól szerezz be és válaszd a legkedvezőbbet, vagy a számodra leghitelesebbet.
2013. nov. 15. 12:49
 7/9 A kérdező kommentje:
A tévében láttam egy hirdetést.Nem emlékszem a cég nevére.Azt hiszen 85 éves korig senkit nem utasítanak vissza,nem kérnek orvosi vizsgálatokat és napi 100 tehát havi kb.3000ft-tól.Ilyesmire gondoltam.
2013. nov. 16. 13:15
 8/9 Aaaannncsa válasza:

"Pláne neked aki gondolom abból él hogy ilyen terméket ad el másoknak, ugye? Nyilván nem fogsz így rosszat mondani róla, mivel elfogult vagy. "

Rácsesztél nem dolgozom ott, de felelősségteljesen nekem van 3. hogy ha baj van a családom ne legyen bajban.

Inkább azt kérdezném hogy te felelősségteljesnek érzed magad, vagy ha meghalsz akkor már mindegy? Ha marad vagyon, azt meg is kell tartani. 1 jövedelemből szerintem nem olyan egyszerű!!!???

2013. dec. 17. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem van életbiztosításom ami fizet ha elhalálozom, ha lejár a futamidő illetve a (kiegészítő biztosítások miatt) ha baleset ér, ha lerokkanok és 9 más különböző betegségre is fizet, nekem korrekten fizetett bokaficamra is. Mivel meghallgattam 1-2 közvetítőt nekem az a véleményem alakult ki a TV-ben látott biztosításról, hogy ott tuti van valami apróbetű. Nyilván sokat sumákolni nem tudnak, elvileg őket is figyeli a PSZÁF, de egy biztosítónak miért érné meg egy beteg emberre biztosítást kötni, aki 83 éves?! Szóval azt gondolom alaposabban nézz utána, nekem mondtak hasonlókat, nem sokkal nagyobb díjért, de mégis több odafigyelést és korrektséget észleltem felőlük és nem kívánták agyba főbe rámtukmálni, hogy "csak" 50.000 Ft az éves díja...
2014. jan. 6. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!