Érdemes a biztosítást fizetni? Nagyon őszintén!
Milyen biztosítás?Élet? Lakás?Kötelező?
Van lakásbiztosításunk,tűz volt nálunk,a biztosító fizetett,ha nem lett volna,mentünk volna a híd alá.
Nem tennéd félre a pénzt,mert mindíg van amire bele kellene nyúlni.Ismered a mondást :Mindíg sz@rik a kutya valamit.
Nekem lakásbiztosításom van, és szerintem érdemes fizetni. Kb. 2 hónapja egy nagy viharban, a szél felkapta a trambulinunkat, és arrébb hajította. Jeleztem a biztosítónak, hogy gáz van, kiszakad a védőháló a trambulinon, erre felhívtak, hogy postáznak 30e Ft-ot, ha elfogadom. Naná, hogy elfogadtam. Ha nem lett volna biztosításom, akkor mi lett volna?
Másik: A nyáron két helyen is kidöntötték a kerítésemet (autósok). Az egyik biztosító most elkezdett szórakozni velem, jeleztem a saját biztosítómnak, és mondták, hogy akkor ők fizetnek, és majd elintézik az autós biztosítójával. Szóval szerintem tényleg érdemes, mert sokszor sokkal többe kerülne a javíttatás, mint amennyit befizetsz biztosításként.
Olyan meg szerintem nincs, hogy évekig ne történjen semmi... :S
lakásbiztositás van,égett már le tetönk,ablaküveget is kifizeti ha olyan
kocsi ezeéves,arra csak amit muszáj
lakásbiztositásban van minimális életbiztositás is,külön csak öcsémnek van,iskola által
casco nagyondrága,párom összetörte rendesen a 2 éves kocsit,de még mindig olcsobb volt,mintha lett volna fizetve havonta a casco...
13:54 vagyok.
Még annyit, hogy nekünk már volt csőtörés a fürdőszobában, és a biztosító állta a teljes javítást, rendbehozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!