Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Lehet úgy átlépni egy másik...

Lehet úgy átlépni egy másik nyugdíjbiztosítóhoz ha nincs az embernek munkahelye?

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nyugdíjpénztárra gondolsz, de ha nincs munkahelyed, akkor nem, hiszen ki fogja fizetni a 8%-ot.

De ha van jövedelmed, akkor más útja is van öngondoskodásnak.

2009. nov. 3. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz. Simán átléphetsz! Gondolj bele,hogy ha nincs munkahelyed attól még most is nyugdíjpénztári tag vagy. Annyi van,hogy addig nem fizetnek semmit! És ez tapasztalat, mielőtt leszólnátok!
2009. nov. 3. 19:49
 3/6 anonim válasza:
100%

Természetesen átléphetsz így is, a munkahelyi adatokhoz írd oda, hogy jelenleg nincs munkáltatóm. ez csak abban az esetben nem igaz, ha pályakezdő valaki és még egyáltalán nem volt munkahelye.

Egy szakmabeli.

2009. nov. 4. 07:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2009. nov. 4. 07:54
 5/6 anonim válasza:
100%

Szia!!!

Át lehet lépni én is így voltam vele nem volt munkahelyem és én is közte váltottam.

2009. nov. 10. 10:20
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, sikerült átlépnem.
2009. nov. 13. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!