Melyik a legjobb egészségbiztosítás ma Magyarországon?
Egészségbiztosítási termékei az Uniqanak, a Generalinak, az Unionnak és a CIG-nek vannak.(amikről én tudok)
A daganatos megbetegedések ma már van gyógymódja, csak méreg drága, és a zöme külföldön érhető el. Ezt csak biztosításból érdemes fizetni.
Nézzük az esetedet, mik fordulhatnak elő veled?
Nem lesz semmi bajod (ez kívánom neked)
Nálad is kialakul a daganat -meggyógyulsz, vagy belehalsz
Szerintem az egyik legjobb a Cig-é. Itt arról szól a dolog, hogy ha beteg leszel, meggyógyítanak, fizetik a legdrágább külföldi kezelést is 2 millió Euróig.
Ha nem lesz semmi bajod, akkor lejáratkor futamidőtől függően 40- 60%-át visszakapod a befizetett díjnak.
Ha mégis meghalnál, akkor pedig az egész díjat visszafizetik, Tehát ekkor ingyen volt.
Kritikus betegségekre itt egy, ami egyedülálló: http://www.youtube.com/watch?v=2KFtqt8ZROw
egyébként pedig ezzel foglalkozom (függetlenként!), tudok segíteni
Szerintem a Generali egész jó
Generali Private Care szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás
a várakozási idő a rendelőben csupán 5-10 perc;
magán orvosi egészségügyi ellátás korlátlanul;
időpont 1-2 napon belül országosan, mivel a legtöbb magán orvosi ellátónál igénybe veheti szolgáltatásunkat... [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!