Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Van itt biztosítási ügynök?

Van itt biztosítási ügynök?

Figyelt kérdés
Segítsetek, ha vki, aki olvassa, és ezzel foglalkozik, kérem írjon! Hamarosan elkezdek dolgozni egy ilyen cégnél, és jól jönne a segítség. :)
2009. szept. 10. 12:54
 1/4 anonim válasza:
szia én is most fogok kezdeni egy ilyen cégnél mit szeretnél tudni
2009. szept. 10. 13:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Bármit! Nem tartasz tőle? Az elutasítástól, attól h nem lehet vele keresni? Nekem kedvem van hozzá, meg muszáj is, de mindenki lehurrog h meg fogom bánni, stb.
2009. szept. 10. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:

semmi gond a ezzel a munkával. az a kérdés, hogy miképp tudsz bánni az emberekkel, lelkiismeretes legyél, készülj fel szakmailag (ami egy hosszabb folyamat).

és mindig úgy adj tanácsot, hogy másnap is a tükörbe tudj nézni.

sajnos elég sok a fekete bárány ezen a piacon, ne hagyd magad "átfesteni" :)

sok sikert!

2009. szept. 10. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Sok sikert és kitartást, én 10 éve a pályán vagyok,és jól érzem magam,mást nem csinálnák. Persze nem mindegy melyik cégnél vagy,ha akarsz bővebben tudni errőlelég jól ismerem a konkurenciát is írj privát e-mailt.Van ahol óriási címanyagot adnak induláskor, helyetted telefonálnak stb...
2009. szept. 20. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!