Credit Life hitelbiztosításról tapasztalata valakinek? Kb. másfél éve fizetem szorgalmasan, és eddig a kezdő kötvényen kívül semmilyen elszámolást, levelet nem kaptam. Jan, febr még nem fizettem, de még csak egy felszólító levelet sem kaptam.
Ez szép.
Valószínűleg ez egy közvetítő cég és akkor Neked ING biztosításod van.
A kötvény hogy került Hozzád annó? Kihozta az ügynök? Vagy postán jött?
Mit ír a kötvény? Abban nincs ügyfélszolgálati szám?
Ha a hitelbiztosítás alatt azt érted, hogy van egy élő hiteled, és ha azt meghatározott, előre nem látható okból nem leszel képes törleszteni, akkor a biztosító fizet helyetted x hónapon át, akkor miről szeretnél elszámolást ?
A kötvényedben benne van, hogy mennyi idő után szűnik meg a biztosításod díjhátralék esetén. Akár kapsz felszólítást akár nem, az a biztosítás úgyis érvényét veszti, ha ez kifutottál ebből az idóból. Érdemes lenne végigolvasni a szerződést, meg fogsz lepődni mi mindenre választ találsz benne.
Igen, nagyon meglepődtem..,Mivel próbáltam velük kapcsolatba lépni, és egész egyszerűen nem lehet. A telefonszámuk évek óta más cégé. Az emailra (ami egyébként nem magyar) nem reagálnak semmit.
És igen, valóban úgy "van", hogy ha nem fizetem akkor megszűnik a biztosítás, de akkor arról is kellett volna értesítést kapnom.
A lényeg, hogy fantom cég, elérhetetlen telefonon, emailon.., úgyhogy ezt bebuktam.
És a biztosítás leginkább arra szólt, hogy ha feldobnám a pacskert idő előtt akkor ne a gyerekeimnek kelljen kifizetni.., na de ha feldobnám, akkor vajon hogyan vennék fel a biztosító céggel a kapcsolatot ha én sem tudom??
Béna voltam, nem néztem eléggé utána akkor amikor megkötöttem. Mindenesetre tanultam belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!