Hogy vesztem a legkevesebbet?
Figyelt kérdés
16 hónapja kötöttem egy signal gyémánt folyamatos díjas szerződést (A0101) 6000 Ft-os havidíjjal elvileg határozatlan időre, de gyakorlatban a szerződésemben 10 év szerepel... azt mondta a közvetítőm, hogy ez a 10 év csak technikai dolog és egyébként ezt lehet módosítani pl. 5 évre. ez igaz?
az a helyzet, hogy már látom, hogy ebből örülhetek ha 10 év alatt nem leszek veszteséges, de ezért meg szerintem nincs értelme 10 évig fizetni...
jelenleg ~38000 Ft-ért tudnám visszavásárolni ami így akkor ~58000 Ft bukó. szóval ha nem lehet módosítani a 10 évet akkor jobban járok ha minél előbb megszüntetem? vagy hogy lehet ebből kijönni legalább veszteség nélkül?
2012. okt. 28. 14:08
11/11 anonim válasza:
Na az előző kommentelők nagyon optimistán álltak hozzá... Természetesen, 3 google-zással kikereshető, nagyon sokat fogsz bukni vele, ahhoz képest mintha állampapírba tetted volna ... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!