Ha van tartozásom a magyar tb felé, de egy osztrák cégnél helyezkednék el bejelentve, akkor is megkapom az európai egészségbiztosítási kártyát? És hol kell igényelnem?
de vállalhatsz és ha ott történik veled valami baj, akár egy betegség, akár baleset, akkor kifizetheted az esetleg milliósra rúgó körházi számlát
nem éri meg
1. feketén foglalkoztatnak: nem ajánlom
2. kérsz kölcsön, kifizeted a tartozásod és igényelsz EEB-t
nekem is van tb tarozásom otthon.kijöttem hollandiába és meg csináltattam itt az eus kártyám.de ez csak úgy müködik hogy az adott országban van bejelentett lakcímed.
és nem fognak kutatgatni hogy van e tartozásod vagy nincs.teljesen mindegy melyik országban csináltattod a lakcím a lényeg hogy abban az országban legyen ahol épp meg akarod csináltatni.
én úgy tudom hogy az is elég mert itt is van pár magyar akinek csak ideglenes a lakcíme,és tudod biztositást csinálni.
de sajnos más országok törvényeit nem nagyon tudom,ezért nem szeretnék butaságott mondani.de abban biztos vagyok amit az előző válaszban le írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!