Mit csináljak szerintetek? érdemes kivárnom a pert?
Figyelt kérdés
Az egyik biztosítónál dolgoztam, de már 2 éve eljöttem. jelenleg GYED-en vagyok. most kaptam egy felszólító levelet egy behajtó cégtől, hogy jutaléktartozásom van. ezzel kapcsolatban egyébként a biztosító már írt, kb 1,5 éve, de akkor visszaírtam, hogy nem ismerem el, és annyiban hagyták, még választ sem kaptam. a biztosítások egy részét ismerőseim kötötték és azt mondták őket senki nem kereste, hogy miért akarják felmondani. egy biztosításközvetítő feladata ugyanis még az állományápolás is, nem csak új szerződések kötése. ha egy dolgozó eljön, megkapja valaki az ügyfeleit, amik fenntartásáért is kap pénzt, bár nem sokat. tehát ha valaki próbálta volna megtartani az ügyfeleimet, most nem tartanék itt. járt már valaki úgy, hoigy kivárta a pert? mik az esélyek?2012. ápr. 15. 13:05
1/1 anonim válasza:
Sajnos nem sok, jogosan kérik, van visszaírási idő rendszerint másfél /2 év hogy a "csalókat" megakadályozzák a kamu szerződések megkötésére!
De ezeket biztos elmondták és benn is kell legyen a volt munkaszerződésedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!