Maradandó sérülésnek számít e a hátsó keresztszallag-szakadás? Mit lehet ilyen ügyben tenni? Kihez lehet fordulni?
Figyelt kérdés
keresztszallag-szakadást szenvedtem, biztosító felé kárigény be lett adva, hivatalos zárójelentés beadva, biztosító visszautasította mert hogy nem történt maradandó sérülés(?), csonttörésre viszont fizetnek, jelenleg nem értem a dolgot...2012. márc. 9. 14:05
1/8 anonim válasza:
nekünk azt mondták, hogy egy év után tudják csak megállapítani, hogy maradandó-e a sérülés, vagy nem...tehát ha egy éve fennáll a helyzet, akkor ítélik meg
2/8 A kérdező kommentje:
azért érdekes, mivel ha a keresztszallag elszakad, az nem forr őssze, se nem tudják összevarrni, pótolni tudják...
2012. márc. 10. 17:19
3/8 anonim válasza:
A szabályzatban pontosan le van írva milyen sérülés hány % jelent, illetve természetesen csak akkor fizet ha hivatalosan megállapítják a maradandó egészségkárosodást!!!
Melyik társaságról van szó?
4/8 A kérdező kommentje:
union és etalon típusú biztosítás
2012. márc. 11. 15:42
5/8 anonim válasza:
Kötöttél bele rokkantsági kiegészítőt? mert alaból nincs benne!
6/8 A kérdező kommentje:
lett fizetve valami külödíjas dolog, abban benne van a %os kiegészítés...
2012. márc. 11. 21:20
7/8 anonim válasza:
Valami különdíjas dolog???
Ne haragudj de fogalmad sincs mire kötöttél biztosítást?
8/8 A kérdező kommentje:
egyrészt cafeteriaból kötöttem, mint pénzügyi szolgáltatás, elsősorban megtakarítás, 9000Ft pluszért biztosítás, abban van maradandó egészségkárosodási része, ne haragudj h nem tudom h mi maradandó dolog, ahogy elsősorban a kérdésem is szólt, szóval Te ne haragudjál
2012. márc. 12. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!