Mik a feladatai egy biztosítási tanácsadónak? Akinek van ilyen jellegű munkatapasztalata, kérem, ossza meg!
Én még csak egy éve dolgozom ebben a szakmában, úgyhogy nem nagyon köttök életbiztosítást, egy kettőt kötöttem idáig csak, lakásbiztosításokat kötök, úgyhogy nincs visszaírásom.
10 ből 8 megmarad ha nem rátukmálod az emberre hanem átérzi hogy fontos a biztosítás, az lesz az utolsó amit lemond és nem az első!
Más a költségszerkezete, de ugyanannyi jutalékot kap a céged csak te kapsz kevesebbet mert kicsit mlm rendszerűek ezek és sokan kapnak a te munkádból, nálunk szerencsére csak minimális hasznot szedd le az igazgatónk!
Mindegy én csak mondtam de ha jól érzzed magad akkor csináld, biztos jó cég..
az 5-700 eFt havi megtakarítás értékesítésének pontosítása:
500.000-700.000/Ft/év értékű szerződés közvetítése havonta. Például 2 db 350.000 Ft/év díjú szerződés megkötése. Remélem így már érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!