Miért utálják az emberek a biztosítási üzletkötőket?
Figyelt kérdés
Biztosítóban fogok dolgozni, és szeretném tudni, hogy mit ne tegyek majd.2008. márc. 30. 12:04
11/13 anonim válasza:
Szia! Remélem bevált a munkahelyed! Személy szerint én nem utálom! Mindig vannak új dolgok, amikről nem hallott még az ember. Azt viszont nem szeretem, ha erőltetnek valamit. Jobb szeretem, ha tájékoztatást kapok egy új lehetőségről.
12/13 anonim válasza:
En nem utalom oket de az igaz h minden szarra ra akarnak venni.. Amugy mi szerencsesek vagyunk mert a mi ugynokunk nagyon rendes:)
13/13 anonim válasza:
azért utalják mert a sok paraszt akik eddig biztosítással foglalkoztak, minden szart rásóztak az ügyfelekre, és most normális TANÁCSADÓKNAK!!!! NEM ÜGYNÖKÖKNEK--) mint én nagyon nehéz a dolgunk!! Én soha nem dumálok senkit rá csak azért vlm.re mert sok a jutaléka, ha vlk. csak lakás bizti kell annak csak azt kötök! Ha életet kér vlk. és csak minimál árasra van pénze akkor azt kötöm! ---) sokkal többet jelent ha 10év múlva mosolyogva kivihetem neki a levelet,hogy x milliója van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!