Chartis Biztosítóról érdeklődöm. Ismeritek és tudtok róla írni információt?
Már bocs,de google beírod és egyből kiadja,én nem ismerem de a honlapon fent van minden a cégről!
Vszínű tele van kizárással,inkább vmi életbiztosítást köss, az drágább de legalább ismert...
Amúgy ma 800 ft mennyit ér szerinted ezért nem kapsz semmi jót,csak szart...
Engem is hívtak,de számmal.Többször elmagyaráztattam velük,hogy miről is lenne szó,szegény nő nagyon türelmes volt.Többször kértem haladékot a válaszommal,mindig visszahívott.
Ma jött meg a szerződésem,még mindig nem tudom,hogyan döntsek ez ügyben.Én a második csomagot választottam,ez fizet 2milliót,ha daganatod betegségem lesz majd az elkövetkező időkben,de még mindig nem világos,mert úgy olvastam ,hogy csak akkor fizet ha rosszindulatú és áttétes.Jó mi?Egy vicc,komolyan mondom.De végül is még nem szerződtem le velük.Ez volna havi 1300 ft.Plusz még jár mellé táskabiztosítás,ha ellopnák.Erre összesen 200ezer jár.Fel van tételesen tüntetve mire fizet ki ennyit,táska,iratok pótlása,ékszerek,stb.
Hát még meggondolom,de tény,hogy ha ne adj isten bármi történne,akkor meg jó volna,ha az ember tudná,hogy betegség,kezelések idején is volna valami biztosítéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!