Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Be kell mennem a biztosítóba?

Be kell mennem a biztosítóba?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy autót,az enyémet pedig otthagytam,beszámították. Másik biztosítónál kötöttek nekem szerződést,a kérdésem az,hogy ilyenkor be kell-e mennem a régi biztosítóba? Kérdeztem az ügyintézőt,elég ködös választ adott, de annak az volt a lényege ,hogy nincs rá szükség.
2011. okt. 4. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen a régi biztosítót tájékoztatni kell arról, hogy érdekmúlás miatt a beszámított autóra megszűnt a szerződés.

A régi biztosító visszatéríti arányosan a befizetett díjat és ki adja a kártörténeti igazolást. (bonus-malus)Nem tudom melyik biztosítónál kötötted az újat, de ezt neki is tudni kell, ha nem is személyesen, de mindenképp írásos formában tájékoztatni kel la régi biztosítót.

2011. okt. 4. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Első tökéletesen leírta,de azt nem értem,miért ők kötöttek neked biztosítást.
2011. okt. 4. 15:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Azért,mert mindent elintéztek,eredetvizsga,átírás,biztosítás.Felsorolták milyen lehetőségek vannak én pedig választhattam.

Köszönöm a segítséget!

2011. okt. 4. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!