Hogy lehet az, hogy nem kapok vissza egy forintot se, a magánnyugdíj pénztártól?
Amióta van, 2008-óta tag vagyok. Azóta bejelentett munka helyem van. Nem igazán voltam minimálbéres, most 143.000 bruttó a bejelentett pénzem, de volt évekig, 180.000 stb.
A kollégáim, akikkel 2002-óta dolgozom, átlagosan egyforma bejelentett fizetésünk van. Ők 80.000-186.000 közötti összegeket kaptak vissza. Én ma felhívtam őket, "Alianz" És azt mondták, hogy nem volt hozamom. Azt hittem seggre ülök. A kollégáim is Alianz-osok, akkor nekik honnan lett volna? Itt valami hatalmas átverés van. Hol tudok ennek utána járni? Előre is kösz a választ.
Megmondta Selmeczi kiflitolvaj Gabika: "eltőzsdézték a pénzedet".
Ha nem így lenne, kapnál hozamot.
:-)))))
Egyértelmű, növekedőbe voltak.
Ha eltőzsdézte, miért csak az enyémet, hogy kapjon.....
Így már érthető a felháborodás. A PSZÁF-hoz kell fordulni.
A húgomék is így jártak 1998 óta tagok az AXA-nál és a reálhozam 0Ft. Én is akkortól vagyok tag, de átlépő voltam a Generalihoz és onnan kapok reálhozamot, pedig oda egy fillért sem utaltak mivel az átlépés 2010. november 1 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!