Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Hogy lehet az, hogy nem kapok...

Hogy lehet az, hogy nem kapok vissza egy forintot se, a magánnyugdíj pénztártól?

Figyelt kérdés

Amióta van, 2008-óta tag vagyok. Azóta bejelentett munka helyem van. Nem igazán voltam minimálbéres, most 143.000 bruttó a bejelentett pénzem, de volt évekig, 180.000 stb.

A kollégáim, akikkel 2002-óta dolgozom, átlagosan egyforma bejelentett fizetésünk van. Ők 80.000-186.000 közötti összegeket kaptak vissza. Én ma felhívtam őket, "Alianz" És azt mondták, hogy nem volt hozamom. Azt hittem seggre ülök. A kollégáim is Alianz-osok, akkor nekik honnan lett volna? Itt valami hatalmas átverés van. Hol tudok ennek utána járni? Előre is kösz a választ.

2011. aug. 2. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Aztán a kollégáid is ugyanabban a portfólióban voltak?
2011. aug. 2. 17:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Megmondta Selmeczi kiflitolvaj Gabika: "eltőzsdézték a pénzedet".

Ha nem így lenne, kapnál hozamot.

:-)))))

2011. aug. 2. 17:17
 3/12 A kérdező kommentje:

Egyértelmű, növekedőbe voltak.

Ha eltőzsdézte, miért csak az enyémet, hogy kapjon.....

2011. aug. 2. 17:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Selmeczi Gabika most szépen elkölti azt mani és pedikürre...de lehet hogy fodrászra is telik belőle. Látod nem kaptál semmit, jobb lett volna ha maradsz . Én úgy voltam ezzel ígyis-úgyis el lopják, ha löknek 8 ezer Ft hozamot azzal marha sokra mentem...szóval maradtam és így legalább tudom hogy nem az én pénzemből varratja magát a kedves "Gabika".
2011. aug. 2. 20:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Mint írtad 2008 óta vagy tag, csak megemlítem akkor volt a válság és a pénztárak mínuszt termeltek. Sajnos rossz időben léptél be.
2011. aug. 3. 09:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem kicsit írtam el. 1998 óta vagyok tag.
2011. aug. 3. 16:46
 7/12 anonim válasza:
Szia! Ez nem semmi! Épp imént találtam egy cikket h az Allianz már kifizetett mindenkit! De a férjem nem kapott ezek szerint semmit :( mert neki nem utaltak! BAromi jó :((
2011. aug. 3. 19:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Így már érthető a felháborodás. A PSZÁF-hoz kell fordulni.

A húgomék is így jártak 1998 óta tagok az AXA-nál és a reálhozam 0Ft. Én is akkortól vagyok tag, de átlépő voltam a Generalihoz és onnan kapok reálhozamot, pedig oda egy fillért sem utaltak mivel az átlépés 2010. november 1 volt.

2011. aug. 3. 23:14
 9/12 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Akkor ez azt jelenti, hogy nem a Generalitól kapsz, hanem összességében jár neked. Már bocsánat, de minden egyes fórumon valaki szidja valamelyik MNYP-at. 1 biztos aki nem kapott reálhozamot, ők vagy rossz portfólióban voltak, vagy bepalizta őket az állam, ezt hívják mézes madzagnak, csak épp itt a végén nem volt semmi. A lényeg, hogy utólag hoztak egy olyan jogszabályt, hogy a reálhozamból levonhatja a MNYP a kifizetés költségeit.
2011. aug. 4. 16:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, a válasz magáért beszél. Tessék: [link]
2011. aug. 4. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!