Hol tudok, azaz melyik biztosítónlál köthetek olyan biztosítást ahol magas összegre biztosíthatok testrészeket? Vagy hol tudok magas biztosítást kötni csonttöréses? 50-100ezer forintosat
A Te kérdésed egyedi eset. A hazai biztosítóknál jellemzően csak standardizált élet- és balesetbiztosítások vannak. Ettől függetlenül tehetsz egy próbát. Végülis bármelyik életbiztosítót megkeresheted levélben a kérdéseddel, valamit csak mondanak rá:
Generali
Aegon
ING
Union
ezeknél próbálkozz először. A leveledben pontosan írd meg mivel foglalkozol, és milyen összegű biztosításra gondoltál.
Én az Union SOS-t tudom, hogy elég magas benne a baleseti térítés. Csonttörésre is elég sokat fizet,attól függ milyen csontod törik. Biztositási összeg: 200 e Ft
Hirtelen emlékezetből:
kéz és lábujj törése : 10% 20e Ft
1 végtag törése vagy lapocka : 25% 50e Ft
2 végtag törése : 50% 100e Ft
3 végtag, gerincoszlop, koponya ,medence csontok törése :100% 200e Ft
Ezenkívül van még a csomagban:
Baleseti műtét: 1M Ft
(Csőtükrözéses műtét is)
Baleseti Kórházi napidíj: 10 e Ft/nap
Balesetből adódó életbiztosítás : 10 M Ft
Balesetből eredő rokkantság : 20 M Ft
30 napot meghaladó kóma esetén: 20 M Ft
Baleseti égés: 1M Ft
Helyreállító plasztikai műtét : 2M Ft
Havi 2200 Ft-ért
Ha hivatásos sportoló vagy extrém sport miatt kell, akkor 50%-al drágább, tehát 3300 Ft /hó
Nem tudom ilyesmire gondoltál-e vagy valami másra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!