Kapott valaki már vissza Aegon vagy Allianz reálhozamot? Számlán, postán? Elvileg 25-én az aegon,22-én az allianz elkezdett utalni.
szia!
az is számít hogy mióta vagy tag ,és az is hogy azóta hány hónapban utaltak, meg az is hogy minimálbér után....a reálhozam=az infláció feletti nyeresség, tehát az állambácsitól függ az infláció(és általában nagyobb mint amennyit központilag megállapítanak...)
Moncsinak:
Te egészen jól állsz hiszen 5 éve fizeted (60 havi utalás) és 39 ezret kapsz. ha feltehetem hogy havi szinten utaltak pl 6 ezret(ez függ hogy milyen bruttóval voltál bejelentve....), akkor összesen 360 ezret fizettél be. és ennek a REÁLHOZAMA (nem a hozama!) 39 ezer, ez persze hogy jó. szóval egy jó eset vagy :)
Szia Simon Zoltán Csaba
A 39 ezer szerintem kevés, de a férjemé még kevesebb aki 1,6 milliót fizetett be a 42 ezer reálhozamért cserébe:((((
Üdv Moncsi
Nekem ma megjött az aegontól az utalás!!
Annyit kaptam amennyit az oldalon írtak!
Szia.
Igen nekem is megjött ma,és én is annyit kaptam ami az oldalon volt feltüntetve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!