Haláleseten kívül van értelme másra is biztosítást kötni?
halálesetre csak akkor érdemes kötni, ha a párod jövőjét be akarod biztosítani, ha már nem élsz.
a többire sokkal érdemesebb költeni, pl. a kórházi napi térítés, műtét császármetszésre is fizet. Baleset mindig érhet, bármilyen picire fizetnek, gyerekre is érvényes lehet a biztosítás meg lakásra is. lakásbiztosítás fizet pl. ha csőtörés van, eláztat a feletted lakó stb.
Olyan szakma és állás nincs,amit biztos,hogy életed végéig meg lesz! A betegbiztosítás rendszere is változhat ennyi idő alatt.
Balesetre,műtétre,kórházi kezelésre mindenképpen van értelme. De az életbiztosítás sem kidobott pénz.
"TB nélkül maradnánk"
A táppénz mértéke jelen pillanatban 50%
ha ti kerestek fejenként 150eFt-ot és 2 hónapig táppénzen vagytok, akkor csak 75-t fogtok kapni.+gyógyszer és lábadozási kiadások. A lényeg eldönteni, hogy megakartok-e élni a pénzetek feléből ilyenkor vagy inkább szeretnétek mindig megkapni a bevételeteket.
Nektek pl. már nem lesz nyugdíjatok, nem ártana pl nyugdíj-előtakarékosságra is kötni egy biztosítást.
ezenkívűl érhet baleset, lehet munkaügyi problémád és még sok más, létezik jogvédelmi biztosítás ami a sok problémára ügyvédet biztosít ingyen, szóval van jó néhány dolog amire érdemes biztosítást kötni, nemcsak betegségre.
Csak egészséges ember köthet betegség-biztosítást vagy más néven egészségbiztosítást! Ha megbetegszel már késő.
És ahogy a korábbi felszólalók jelezték, a baleset nem kiszámítható, bárkivel megtörténhet.
A műtéti térítés segíthet megfinanszírozni egy jobb orvost mint amit kidob a gép, vagy egy kis hálapénz?
Kórházi napi térítés meg besegít a kieső jövedelembe. Mostani TB viszonyokban nem elhanyagolható.
Ha korrekt a jövedelmetek legyen korrekt biztosításotok. Segít, hogy mielőbb munkaképesek legyetek mert magasabb színvonalon gyógyulhattok a többletráfordítások lehetősége miatt. Megéri?!
Szia!
A ti esetetekben a legfontosabb az hogy gondoskodjatok a nyugdíjas éveitekről (nem másért de jó helyen dolgoztok és így jogotok van egy jó nyugdíjhoz-amihez másnak is joga van- csak ezt ti el is tudjátok érni(idő és állítólag a kereset megengedi)! A balesetek bármikor megtörténhetnek, és a betegségek is lehetségesek (járványok, fertőzések , stb,) nem árt ha felkészülve kap el a baj. A lakással ugyanígy. Tehát , vannak olyan dolgok amire a biztosítás SZÜKSÉGES!
Én inkább visszakérdezek: szerinted a nyugatiak miért tartják a néhány évre nélkülözhető pénzüket biztosítóknál?
Az is igaz, hogy nem mindegy, hogy kinél, milyen társaságnál. Én már csak tudom, hiszen igen sokat kerestem, míg végre találtam olyat, akiben meg tudok bízni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!