Global optimum csoport, Járay Zsigmond nevével?
Voltam a bemutatójukon. Munkát ígérnek sok embernek, és a munkadíjukból fizethetnék a nyugdíjbiztosítást.
DE!! Ezt a céget nem találtam a cégjegyzékben. Több száz ezer forintos a biztosítási díj évente, de igen kevés szó esett magáról a termékről, amit ezért adnának: mikortól lehet hozzájutni, mi a garantált hozam, mivan, ha tönkremegy a cég,hogy számolják a járadékot, stb.
DE!! A munka: új ügyfelek beléptetése. Ennek a jutaléka fedezhetné a biztosítási díjat. Viszont ezt a jutalékot VISSZA kell adni, ha 25 hónapig (azaz 3 évig !!) nem fizetik a beléptetettek a tetemes biztosítási díjat. Kiszámoltam, rövid idő alatt elfogynak a beléptethető emberek - ez a piramisjáték lényege. Arról is kevés szó esett, hogy akkor mi történik. Vagyis nincs munka tovább, nincs tehát további jutalék sem, és a beléptettek és te magad sem tudod tovább fizetni az amúgy igen kérdédes biztosítási díjat. Elveszik tehát a befizetett pénzed, a jutalékot is vissza kell adnod, amit esetleg már elköltöttél. Nem volt szó, mennyi időd van összeszedni megint ezt a pénzt, mennyi a késedelmi kamat és árvereznek-e? Ha nem állod saját zsebből a 3 évi biztosítási díjat (elég drága terméket árulnak), akkor a belépési díjat ia buktad.
Ha eljutsz egy ilyen bemutatóra és kétségeid vannak, kérdezz tőlük !!
Én is voltam egy előadáson.Ha a piramisból indulunk ki akkor így nézve minden így épül fel...:-))
A legjobb ,nincs termék eladás,senki semmire nem beszél rá.Ha valaki is megjegyezte az előadás részleteit nincs visszaírás.Hurrá megmarad a ház...:-))
Teljesen természetes sza...zni azt, amit nem ismerünk.
"Balumacika" idemászik, és magyaráz össze-vissza, igyekszik a konkurenciát sározni. Úgy tűnik, hogy neki ellenfél egy embereket becsapó összetákolt piramisjáték, mivel így is győzi saját magát hirdetni az interneten:
Befektetési tanácsadó, biztosítási ügynök.
"Végzettségem közgazdász, pénzügyi szektorban dolgozom. Segítséget tudok nyújtani biztosításokban, megtakarításokban, nyugdíjas korunk biztosításában, legolcsóbb hitelkonstrukciókban. Befektetésekben, tőke-garantált, likvid, akár befektetési arany vagy ezüst vásárlásában, különböző megtakarítási és befektetési programok elindításában a legjobb hozamokkal rendelkező befektetések terén."
Szerintem mindenki forduljon hozzá bizalommal, mert csak itt tűnik okoskodónak, valójában nagyon jó szándékú lehet....
Én biztos rábíznám a pénzem...
Ideje biztos van vele foglalkozni, mivel arra is ráér, hogy másokat bíráljon.
Hoppá!
Felszámolás alatt a CIG Pannónia Életbiztosító!
Ehhez mit szóltok??
csak tudnám, honnan szedtek ennyi ökörséget :-) nézd meg ezt cikket és választ kapsz a pannónia állapotáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!