Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Varrónő által készített...

Varrónő által készített ruhára meddig van garancia?

Figyelt kérdés
Szalagavatóra csináltattunk ruhát, de az nem lett jó, egyik része sem, akkor felhívtuk a varrónőt-illetve csak próbáltunk, mert egyszer sem vette fel. Most jelentkezett, 2 hónap után, hogy fizessük ki. Ilyenkor mit lehet tenni? Vissza akarom adni a ruhát, ha akkora nem csinálta meg rendesen, nem lehetett elérni... Most kifizettetheti?
2011. jan. 14. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem egészen értem, úgy hoztátok el, hogy nem is próbáltátok, vagy került hozzátok?
2011. jan. 14. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem jó a ruha,akkor ne fizessétek ki! Adjátok nyugodtan vissza! Sőt,ha a ruha anyagát ti vettétek,mondjátok meg neki,hogy Ő fizesse ki az árát.

Nálunk az egyik iskola ezt tette.

2011. jan. 14. 16:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Suliban próbáltunk, akkor jeleztem neki, hogy nem jó, erre azt mondta, vigyem haza, és hívjam fel, majd vmikor találkozunk és kijavítja. Ezek után többször is hívtam, egyszer vette csak fel, akkor meg annyit mondott, hogy hívjam később, most nem ér rá
2011. jan. 15. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!