Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Fizet a biztosító?

Fizet a biztosító?

Figyelt kérdés

Ételfutár vagyok, megálltam egy megállni és várakozni tilos területen, hogy egyetlen egy percre beviszem a kaját, közben elakadas jelzőt tettem ki

Nem útkereszteződésben álltam, nem zavartam semmit, egy pláza cicanak még is sikerült beletolatni az álló autóba

Ő nem pribelamzott semmit, kitoltotte a betét lapot

A biztosító utána fog nézni a helyszínnek?

Lehet ebből probléma?

szept. 12. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, hogy bepróbálkozik, de szerintem semmi köze a helyzetnek hozzá. Általában a kizárások mentesülések alatt szokott lenni a biztosításokban olyan, hogy nem térít, ha bűncselekményt követsz el, terrortámadás, atomháború, stb. A te esetedben szabálysértésről van max szó, de igazából még arról se, mert nincs bírság, így technikailag nem követtél el semmit.

Úgyhogy szerintem nem lesz gond.

szept. 12. 08:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Irreleváns a kár szempontjából, hogy tiltott helyen parkoltál. Ha rendőrt hívtatok volna akkor kaptál volna egy csekket a tilosban parkolásért de a kártérítést akkor sem befolyásolná. Igy viszont, hogy nem volt rendőr tovább senkit nem érdekel.
szept. 12. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Majd bekamuzod, hogy benne voltál a kocsiban és lépésben haladtál.
szept. 13. 14:35
 4/4 anonim válasza:
az Alfa nem fog ahogy olvasom: [link]
szept. 17. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!