Dan1994 kérdése:
Lehet e ebből probléma? Ovb
Figyelt kérdés
Üdv felkerestem egy hitel tanácsadót mert érdekelt pár dolog. Beszéltünk is messengeren hogy mire lenne szükségem . Mondta hogy teljesen ingyenes az ajánlat készítés csak annyi kéne hogy ajánlanom kell 10 embernek. Mondtam H ez nem probléma. Hát eljött a találkozó napja megbeszéltük a lehetőségeket és zárás ként jött a dolog hogy kéne neki 10nev telefonszámmal . Hát alapból sincs 10 telefonszám a telefonban ami érdekelheti. Mondtam neki H ez nem fog menni így . Itt neki ajánlok 10embert nem őt nekik. Ebből lehet problémám? Papírt nem írtam semmit. Mivan ha én nem adok neki számokat?2024. júl. 7. 08:22
1/7 anonim válasza:
Semmi, megszabadulsz egy patkánytól. Egyik jó barátomtól fél millát nyúlt le az egyik ovb-s. Rohadna meg az összes ilyen.
2/7 A kérdező kommentje:
Én egy egyszerű hitelkalkulaciot akartam. De ezek a piramis játékok nem tetszenek. Alapból amúgy jó volt kedves rendes . Nem volt sem drágább sem szarabb a hitel konstrukció. Csak ez a végére át fordította a dolgot. Kíváncsi leszek patog e majd hogy meg egyeztünk . Ez még szóbeli szerződésnek sem felel meg igazából.
2024. júl. 7. 08:42
3/7 anonim válasza:
Semmi nem lesz az ég világon. Az OVB-sek 90%-a amúgy is ballagós öltönyös diák, amíg semmit nem írtál alá pont semmit nem tudnak csinálni.
Amúgy OVB-vel bármilyen üzletet kötni egész biztos, hogy neked rossz üzlet lesz...
4/7 A kérdező kommentje:
Jolvan. Már bánom. Mindig azt mondják hogy kérdez meg egy olyat aki ezzel foglalkozik de lehet egyszerűbb egyből a banknál kerdezni
2024. júl. 7. 08:51
5/7 anonim válasza:
Azt mondják, olyat kérdezz aki ért hozzá! Az OVB nem ilyen, semmi mást nem csinálnak, mint biodroidoknak kiadják, hogy áruljanak olyan előre megszerkesztett konstrukciókat valódi pénzintézetektől, amin a cég a legnagyobb jutalékot tudja kaszálni. Ami nyilván nem az ügyfélnek a legjobb ajánlat lesz, hiszen abból már nem tud a pénzintézet profitálni és jutalékot osztogatni...
6/7 A kérdező kommentje:
Hát igen. Elég érdekes ez a rendszer.
2024. júl. 7. 10:31
7/7 anonim válasza:
Semmivel nem furcsább ez mint a vagyonvédelmi alvállalkozó meg független ellenőri hálózat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!