Illetve annak is ,aki képtelen félretenni csak úgy.Én még mindig ebben dolgozom,én is sok szerződésre látok rá,meg arra is,hogy vannak olyan ügyféltípusok,akiknek ha nem lenne ez a fajta megtakarítása,egy árva kanyi félretett pénze sem lenne.Nem mellékesen,ha még egészség és életbiztosítása van,felbecsülhetetlen szokott lenni,amikor amúgy nincs mihez nyúlni,kizárólag ez van.Emberi életek szoktak tönkremenni egy egy nem várt esemény után,ha a családfenntartó kiesik a munkából és nincs egy biztosítása sem.Lásd a kéregető posztokat bankszámlaszámmal.
Tudom,kicsit szókimondó vagyok,de ezek a makacs tények.
Ez a biztosítás egyes esetekben anyagi mentőöv lehet,egyébként a biztosító nem Teréz anya.Nekik bevételi
terveik vannak.
"Kinek éri meg ilyen típusú biztosítás?"
Unit linked biztosítás jelenleg legjobban az azt áruló/forgalmazó ügynöknek éri meg leginkább, annak aki megköti, nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!