Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Létezik olyan (magán) egészség...

Létezik olyan (magán) egészségbiztosítás, amely a fogászati ellátásokat is fedezi?

Figyelt kérdés

2023. aug. 2. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nájn
2023. aug. 2. 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Warum?
2023. aug. 2. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert olyan drága lenne hogy nem lenne érdemi különbség aközött, hogy a biztosítási díjat fizeted vagy a fogorvost.
2023. aug. 2. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:

A biztosítást váratlan (véletlen valószínűséggel) bekövetkező káresemények fedezetére találták ki.

A fogromlás amit kezelni kell, se nem váratlan se nem véletlenszerű.

2023. aug. 7. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak azt tudod csinálni szerintem, hogy nyitsz egy egészségpénztári számlát, és olyan magánellátónál veszed igénybe az ellátást, aki elfogad EP-kártyát / tud számlázni egészségpénztárnak.

Magadnak kell fizetned így is a teljes ellátást, viszont a következő évben az állam ad 20% adójóváírást, így lényegében 20% kedvezménnyel vetted igénybe. Ennél jobb fogászati dolgokra tudtommal egyelőre nincs.

2023. aug. 8. 11:58
 6/6 Barbell Deadlift ***** válasza:
100%

Legalább 4-5 biztosítónak ismerem ezt a típusú termékét, a legjobb esetben is csak évente egy fogászati konzultáció van benne a csomagban, meg esetleg 20% kedvezmény a kezelésekre.

Reálisan belegondolva, manapság több százezreket ott lehet hagyni évente fogorvosnál (nekem idén sajnos volt egy gyökérkezelés, egy tömés csere, egy fogkő leszedés, meg egy új tömés, ezekre majdnem 200 ezret otthagytam), ez túl nagy kockázat a biztosítónak.

2023. szept. 13. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!