Érdemes frissen vett telefon után havi 1000 Ft-ért biztosítást fizetni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 19:05
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
2/24 anonim válasza:
Az attól függ.
-Milyen árkategória a telefon.
-Mennyire vagy kétbalkezes.
-Biztosítás mellett milyen önrész után fizet.
3/24 A kérdező kommentje:
Samsung Galaxy A53, több mint 150k-ba fájt
2023. ápr. 6. 20:06
4/24 anonim válasza:
Nem. Minek? 1-2 év és lecseréled, mert elavult lesz, fagy, stb. 150e pedig átlag telefon ár.
5/24 anonim válasza:
#4 miért nem érdemes?
Kérdező!
Leejted, törik a kijelző!
Hogyan fogod javíttatni? Ha nem szakszerviz csinálja ugrik a garancia. Havi 1000ft és van biztosításod. De a te döntésed.
6/24 anonim válasza:
Mert felesleges 12e et kifizetni évente azért, mert lehet leejted. Ha leejted veszel egy másikat.
7/24 anonim válasza:
#6!
Szóval 12 ezret felesleges kifizetni, de 150 ezret nem? Ez érdekes!
8/24 anonim válasza:
Ha ügyetlen fajta vagy, aki folyton leejti a telefont, akkor megéri.
Én inkább vettem rá üveg kijelzővédőt meg ráhajtós tokot, de amúgy nem hajigálom a telefonokat. Amióta okostelefonom van, egyszer sikerült úgy leejtenem, hogy betört a kijelző, de az egyrészt egy olcsó telefon volt, másrészt csak keresztbe repedt, nem lett pókhálós.
9/24 anonim válasza:
Egy ideig igen, havi 1000 forint manapság szó szerint semmi, de jobb mintha egy kijelzőt kéne cseréltetni pl. Vagy ha ellopják.
10/24 anonim válasza:
Huawei P30pro. Törött a hátlap 3 éve. Üveg a hátlapja is. Néztem neten 20-30 ezer a hátlap. Hívom a biztosítót, közlik 25 ezer az önrész. Elképedtem, de leadtam javításra. Kapom az SMS-t, hogy elkészült. Elémtolják a számlát, hogy írjam alá. 225 ezer volt a végösszeg. A biztosító 200 ezret fizetett. Kérdem a srácot mi került annyiba. Azt mondja ez őt is érdekli. Megnézte. Mivel IP68 védelemmel ellátott, nem csak hátlapcsere volt. Akkumulátor, előlap, kamerasziget, töltőport, stb. Szóval jó az a biztosítás. Így megmaradt a garancia, és az alaplapon kívül egy új telefont kaptam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!