Mit jelentenek ezek a számok ezen a nyomtatványon?
Azért satíroztam ki, nehogy valami olyasmi legyen rajta amit nem lenne szabad másnak látnia, bocsi. :D Szóval az a helyzet, hogy nagyjából 1 hónapja kezdtem el Ausztriában dolgozni, és kaptam ezt a papírt. Na már most ennek lenne köze az egészségbiztosításhoz, hisz Sozialversicherung. Nem nagyon értek hozzá, de Magyarországon kellene az E106os nyomtatvány, hogy bizonyítsam, hogy én kint vagyok biztosítva. Az E106 kéri a biztosító nevét és kódját, meg az én biztosítási számomat. Viszont ezen nem látom a Versicherungsnummer-emet, azaz a biztosításiszámomat, se a biztosító számát... A nevében se vagyok annyira biztos, de talán az OEGK-W lenne a biztosítóm neve nem?
Szóval nekem ez a 3 adat kellene.
1. A Biztosító neve
2. A Biztosító száma
3. Az ÉN biztosításiszámom
Van ott seriennummer, protokollnummer, anyámkinja... Melyikek ezek? Van egy csomó szám de fogalmam sincs melyikek ezek.
Nagyon kezdő vagyok, az első munkahelyem Ausztriában, kérlek ne szidjatok miatta.. :(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!