Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Kgfb nem fizetés utáni szankciók?

Kgfb nem fizetés utáni szankciók?

Figyelt kérdés
2023. febr. 28. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Felmondjak a biztositasodat, aztan amikor sikerul ujrakotni valahol mashol, akkor a kiesett napokra fedezetlensegi dijat kell fizetned.

[link] Igen, jol latod, napi 800 forint vagy akar tobb is lehet.

2023. febr. 28. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Aztán ha nekimész egy 30 milliós autónak fizeted saját zsebből a kárt.
2023. febr. 28. 22:06
 3/9 A kérdező kommentje:

"díjfizetési kötelezettségének nem tesz eleget, a szerződés a fentiek

szerint megszűnik, díjtartozását pedig behajtás útján vagy peres úton érvényesítjük. Ebben az esetben a behajtás, illetve a per

költségei is Önt terhelik."

6ezres Kismotor biztosítás nem lett befizetve, gondoltam simán törlik de jött egy felszólítás, mit szokott lépni ezután az allianz, tényleg foglalkozik ezzel? Lemondani ugye nem lehetett már.

2023. febr. 28. 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy foglalkozik, de én inkább a fedezetlensegi díj miatt aggodnek amit az első írt. Azzal nem az Allianz fog foglalkozni...
2023. márc. 1. 00:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Komolyan azt a 6 ezret nem akarod befizetni? Akkor add el a mocit és érdekmúlással meg tudod szűntetni a biztosítást!
2023. márc. 1. 10:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen foglalkozik,be fogják hajtani,csak az már nem 6000ft lesz.
2023. márc. 1. 11:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2023. márc. 1. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:

"6ezres Kismotor biztosítás nem lett befizetve, gondoltam simán törlik de jött egy felszólítás, mit szokott lépni ezután az allianz, tényleg foglalkozik ezzel? Lemondani ugye nem lehetett már."

Mivel nem rendszámos autóról van szó, a kutya se foglalkozik vele, mivel nincs felvezetve úgy a BM adatbázisba, mint egy frsz-es autó vagy motor. Rengeteg ilyet csináltam mint ex biztosítási ügynök/ügyintéző. Ez ilyen egyszerűsített biztosítás, a rendőr se tudja nyilván lekérni, a papír legyen nálad hogy van, meg nyilván legyen élő, ha baj van.

2023. márc. 1. 19:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor most kiderült az igazság, köszi.
2023. márc. 5. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!