Kgfb nem fizetés utáni szankciók?
Felmondjak a biztositasodat, aztan amikor sikerul ujrakotni valahol mashol, akkor a kiesett napokra fedezetlensegi dijat kell fizetned.
[link] Igen, jol latod, napi 800 forint vagy akar tobb is lehet.
"díjfizetési kötelezettségének nem tesz eleget, a szerződés a fentiek
szerint megszűnik, díjtartozását pedig behajtás útján vagy peres úton érvényesítjük. Ebben az esetben a behajtás, illetve a per
költségei is Önt terhelik."
6ezres Kismotor biztosítás nem lett befizetve, gondoltam simán törlik de jött egy felszólítás, mit szokott lépni ezután az allianz, tényleg foglalkozik ezzel? Lemondani ugye nem lehetett már.
"6ezres Kismotor biztosítás nem lett befizetve, gondoltam simán törlik de jött egy felszólítás, mit szokott lépni ezután az allianz, tényleg foglalkozik ezzel? Lemondani ugye nem lehetett már."
Mivel nem rendszámos autóról van szó, a kutya se foglalkozik vele, mivel nincs felvezetve úgy a BM adatbázisba, mint egy frsz-es autó vagy motor. Rengeteg ilyet csináltam mint ex biztosítási ügynök/ügyintéző. Ez ilyen egyszerűsített biztosítás, a rendőr se tudja nyilván lekérni, a papír legyen nálad hogy van, meg nyilván legyen élő, ha baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!