Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Esküszöm nem tudom melyik...

Esküszöm nem tudom melyik magánynyugdíj pénztárnál vagyok. Papírt sem találok itthon. Hogy lehet ezt megkeresni itt a neten?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 09:48
 1/10 anonim ***** válasza:
A munkáltatód tudja, mert oda utalják neked a járulékot. Szóval kérdezd meg egyszerűen azt a személyt, aki nálatok a béreket intézi.
2010. szept. 24. 09:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát ugyan így voltam pár hete:) A munkahelyen, vagy ahonnan vonják neked megmondják, bár rám kicsit furán néztek:)
2010. szept. 24. 09:55
 3/10 anonim ***** válasza:

A munkahelyen kérdezd meg az az illetőt aki a bérekkel foglalkozik, hogy hova tartozol, és kérj tőle egy tagsági okirat másolatot. Ha ezt ő nem tud adni keresd ki a neten a biztosító adatit és ők elküldik neked (e-mailben, vagy levélben).

Ha biztosító váltáson gondolkozol tudok egy tuti tippet: [link]

2010. szept. 24. 11:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Gyesen vagyok!
2010. szept. 24. 13:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor a MÁK tudja megmondani.
2010. szept. 24. 19:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom a magyarorszag.hu-n is meg lehet nézni, de oda regisztrálni kell az okmányirodán keresztül. Ingyenes.
2010. szept. 24. 19:35
 7/10 anonim válasza:
Ha van munkahelyed, ott meg tudják mondani. Illetve ha csak volt munkahelyed nézd meg a kilépő okmányaidat azon szerepelnie kell. A MÁK pedig biztos nem tudja ezt garantálom. A legtutibb pedig az okmányirodai regisztráció a Magyarország.hu-ra. Akkor még annak is utána tudsz nézni, hogy az elmúlt 10 évben biztosított voltál-e.(OEP).Vagy rendben van-e az adófolyószámlád?Illetve interneten is beküldhetsz adóbevallást legközelebb. Szóval sok előnye van (ha használsz iternetet) , és tényleg nem kerül semmibe.
2010. okt. 1. 08:01
 8/10 anonim válasza:
Régi bérlapokon is rajta van!
2010. okt. 1. 08:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Vagy munkahely, vagy MÁK. Arra nem emlékszel, milyen volt a logója?
2010. okt. 7. 18:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Na már tutira államiban vagy :( . Régebben valóban a munkahely, vagy mák, vagy végighívhattad volna azt a néhány pénztárat. (esetleg személyesen be kellet volna menni, hogy igazold magad a jogos infóért, mert a banktitok oda is vonatkozott.

Most a legtöbben megszívtuk, hogy államiba kerültünk, mert Orbán az államkötvényeinket lejárat előtt tőkésítette, így ezért nem kapsz kamatot, a részvényeket meg akkor váltotta be, amikor a gazdasági világválság miatt mind padlón volt.

én egy kicsit vártam, mert az én bankom még megmaradt, később beolvadt egy másikba, és most ment tönkre. így már tényleg az államiba megyek, Most legalább a részvényeimmel járok a többiekhez képest sokkal jobban.

2013. júl. 28. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!