Esküszöm nem tudom melyik magánynyugdíj pénztárnál vagyok. Papírt sem találok itthon. Hogy lehet ezt megkeresni itt a neten?
A munkahelyen kérdezd meg az az illetőt aki a bérekkel foglalkozik, hogy hova tartozol, és kérj tőle egy tagsági okirat másolatot. Ha ezt ő nem tud adni keresd ki a neten a biztosító adatit és ők elküldik neked (e-mailben, vagy levélben).
Ha biztosító váltáson gondolkozol tudok egy tuti tippet: [link]
Na már tutira államiban vagy :( . Régebben valóban a munkahely, vagy mák, vagy végighívhattad volna azt a néhány pénztárat. (esetleg személyesen be kellet volna menni, hogy igazold magad a jogos infóért, mert a banktitok oda is vonatkozott.
Most a legtöbben megszívtuk, hogy államiba kerültünk, mert Orbán az államkötvényeinket lejárat előtt tőkésítette, így ezért nem kapsz kamatot, a részvényeket meg akkor váltotta be, amikor a gazdasági világválság miatt mind padlón volt.
én egy kicsit vártam, mert az én bankom még megmaradt, később beolvadt egy másikba, és most ment tönkre. így már tényleg az államiba megyek, Most legalább a részvényeimmel járok a többiekhez képest sokkal jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!