A postán feladtam egy csomagot a büntetésvégrehajtási intézetbe egy karórát is. Párom megkapta a csomagot de nem volt benne a Karóra 1nap csomagként volt feladva nem volt érték összeg rajta. kapok kártérítést?
Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 22:34
1/7 anonim válasza:
Még ha lett volna értéknyílvánítás a csomagon, akkor is szinte esélytelen úgy kártérítést kérni, hogy a hiány csak a csomag felbontása után derül ki.
2/7 anonim válasza:
Lehet h nem engedélyezett az óra. Elvették a smasszerek.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor felesleges eből ügyet csinálni? mit tanácsoltok? sose volt ilyen helyzetem
nem adnak vissza semmi pénzt?
2022. jún. 22. 21:01
5/7 A kérdező kommentje:
A posta nem vonható felelösségre? hívtam a Bv-t nem tudnak semmiről semmit
2022. jún. 23. 11:53
6/7 anonim válasza:
A posta akkor vonható felelősségre, ha TE igazolni tudod (ugyanis nálad van a bizonyítási kényszer) hogy már a szállítás során eltűnt a csomag tartalma.
Tudod bizonyítani, hogy a címzett valóban nem kapta meg az órát, és nem csak letagadja? Tudod bizonyítani, hogy nem a bv-sek vették el a csomag ellenőrzése során? Ha nem, akkor felesleges a posta felelősségre vonásával bajlódni, mert csak az idődet pazarlod.
7/7 anonim válasza:
2.-ra.
Lehet óra. Csak nem mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!