Mi van, ha az alvállalkozó nem fizeti ki a táppénzt?
Táppénzes papírt leadtam / elküldtem emailben / postán feladtam tértivevényesen ajánlva a székhelyszolgáltatójának.
Nem utalja csak a munkabért bérpapírokat se küldött soha, adóigazolást is csak utólag juttatja el hozzám a fővállalkozó amikor már becsődölt az alvállalkozó akitől a munkaszerződést kapom. (általában évente / kétévente).
Mit tehetek?
1. Nem fogsz ilyen helyen dolgozni.
2. NAV, munkaügyi bíróság.
3. Elengeded.
Már miért ne dolgoznék olyan helyen amilyen helyen szeretek?
Miért engedném el?
NAV + munkaügyi, hát max az utóbbi, mivel az első 15 napot a munkáltató kell, hogy fizesse, nekem meg 13 nappal lógnak, kb 60 ezerrel.
Mert futhatsz a pénzed után.
Vagyonőr cégek 90%-a adócsaló, be sem jelent rendesen.
Ha neked ez megfelel, akkor áldásom rá.
Már hogyne jelentene be, átutalással fizet, mindíg is azzal fizetett.
Max az adót nem fizeti be utánnam meg a járulékokat, de azt úgyis behajtják rajtuk egy év után.
Ügyfélkapun, Neak-on, egyéniszamla.onyf.hu-n figyelek mindent folyamatosan max egy év késés van, de be van fizetve /hajtva.
Eddig megfelelt, mert elég jók a körülmények, meg a nettóm is, csak ez a "beleszaromság" ...
"Méltóságos nagyurak, hogy a méltóságos jóisten b. meg őket"
Ilyenkor egyébként, ügyvédi eljárási díj, meg minden más, perköltség őket terheli nem?
kérdés miért éri ez meg nekik? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!