Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Hol éri meg életbiztosítást...

Hol éri meg életbiztosítást kötni?

Figyelt kérdés

35 éves vagyok.

Köszönöm a segítséget!

2021. aug. 4. 23:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Bármelyik biztosítónál.

Viszont lényegesen többbet kellene tudni rólad és arról, hogy miért gondoltál az életbiztosításra.

Ha rám ír szívesen adok információt és költségmentesen kalkulálok biztosítás díjat is.

2021. aug. 5. 08:41
 2/3 A kérdező kommentje:

Azért gondoltam az életbiztosításra, mert minap voltam a k&h bankban ügyet intézni és ott mondta nagyon a hölgy hogy érdemes lenne, mert megeri meg kedvező, stb.

Eddig soha nem gondoltam ilyenre, de most beleultette a fülembe a bogarat.

Egészséges vagyok, normális bejelentett 8 órában dolgozom.

Csak mi van tényleg, ha elut egy autó vagy legurulok a lépcsőn, vagy ilyen dolgok.

Igy ha már én nem is "profitalok" belőle, de a csaladom megkaphatja a pénzt szerintem.

Köszönöm a választ!

2021. aug. 5. 12:20
 3/3 Atosz7 ***** válasza:

Üdv!

Biztosítónál dolgozok. Teljesen jól gondolod. Mert biztosítást szinte mindenre kötünk(Lakás,Autó,cég,stb) csak saját magunkra nem! Viszont nem mindegy milyet szeretnél, mert többféle létezik. Mivel még fiatal vagy és ha nem volt/nincs betegséged,akkor nem is lenne "drága". Mivel ezek személyre szabottak így árat nem lehet mondani. Kérj ajánlatot bármelyik biztosítótól, ha még gondolkodsz rajta. Ha gondolod én is tudok segíteni.

Üdv.

2022. márc. 4. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!