Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Csak simán bemegyek a kormánya...

Csak simán bemegyek a kormányablakba az útlevelemmel és tudom rendezni az augusztus óta fennmaradt TB elmaradásomat?

Figyelt kérdés

(személyim pár hete lejárt)

De ennyi elég? Semmi más nem kell? Kb. mennyi lehet az összeg?

Köszönöm a segítségüket 🙂

2021. júl. 25. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
A tb elmaradást a NAV-nál kell rendezni, nem a kormányhivatalnál
2021. júl. 25. 15:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Ha ezt tudja Ön akkor biztosan tudja a többi kérdésemre is a választ. Azt viszont nem értem, hogy mi akadályozza meg abban, hogy segítsen? Csupán ezért van ezen az oldalon, hogy kioktasson másokat?

Kérem mutassa meg, hogy nem. 🙂

2021. júl. 25. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:
83%

És mivel oktattam ki, kedves kérdező? :) Válaszoltam normálisan, egy normálisan feltett kérdésre :)

A pénzbeli elmaradást a NAV-nál kell rendezni, nem a kormányhivatalnál, mivel a pénzügyi nyilvántartás a NAV végzei nem a kormányhivatal :) Nyilván ott meg fogják majd mondani a tartozás összegét is, és a rendezés mikéntjét is, csak azt hittem ez már egyértelmű hogy onnan már minent úgyis elmondanak :D

2021. júl. 25. 16:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. júl. 25. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!