Metlife életbiztosítással egybekötött megtakarítást érdemes 4.5 év után folytatnom? Mi lehetne ennél jobb?
Figyelt kérdés
42 évesen a nyugdíjas éveimre fizetgetek egy fix összeget (szemmel látható), viszont egyelőre hatalmas költségeket látok minden évben. Most 4.5 év után nagyjából kis veszteséggel ki tudnék szállni, de nem tudom, mi szolgálná jobban a céljaimat?2021. júl. 19. 20:16
11/13 anonim válasza:
Kérdező, 8-asnak címeztem a kérdést, mert kíváncsi vagyok, hogy melyik az az UL, ami normális hozamot tud, amit nem esznek meg a költségek. Legközelebb egyértelműbb leszek, ígérem (bocs) :)
9-es voltam.
12/13 anonim válasza:
8-as vagyok.Allianz bónusz életprogram a neve.Nekem konkrétan pozitívban van az egyenlegem jelenleg.céldátum eszközalapban van,allianzos alapkezelő figyeli az alapok alakulását.Jelenleg részvénytúlsúlyos alap ez.Többfajta részvény és kötvény van benne.Jelenleg meg vagyok elégedve,igaz nyomon követem az árfolyamok alakulását.
13/13 anonim válasza:
5-ös:
"És már megint az UL elleni agitálás. Megmutassam nekem mennyit hoz évente a lesajnált UL-etek? Sokat."
Pont ugyanabba lehetne fektetni, mint amibe a nyugbizt fektet és ~2%-kal több lenne a hozamod minden évben.
Az összes befektetés csak egy rakás részvény + kötvény.
Csak a költségek mások.
Az Allianz bónusz életprogram egyébként valszeg a legjobb nyugbizt, ha már muszáj azok közül választani. Még ez is drága, de a többi meg katasztrófálisan drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!