Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Ingatlan rejtett hibájára...

Ingatlan rejtett hibájára melyik biztosító vállal felelősséget?

Figyelt kérdés
Groupamának volt régen ilyen csomagja..
2021. máj. 28. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Na már nem csak autó, ingatlan is.
2021. máj. 28. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen rejtett hiba?
2021. máj. 28. 17:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Bármi, egyedüli építéskor kifejtették a koszorúból a vasat, vagy nincs is koszorú de csak akkor derül ki mikor leesik a tető.. csupa olyan dolog amit nem látni és csak utólag derül ki
2021. máj. 29. 02:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Az a kivitelező felelőssége. Én jópár éve biztosítózom, még sose hallottam ilyet hogy ilyen történt és lakásbiztosításra jelentették. Erre nem térít az.
2021. máj. 29. 17:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Így vettem már a használt ingatlant, nem én építettem, hanem valaha valamikor építési hibát vétettek és az énáltalam már így vásárolt használt lakás pl előbb összedől a földregésben. Na ilyenre biztos jelentettek már kárt, csak erre mit mond a biztosító? Gondolom nem fizet mert olyan hiba volt amit én sem tudhattam?... ?
2021. máj. 30. 09:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Baleseti jellegű dolgokra, elemi károkra, földcsuszamlás, üreg beomlásra stb szól nem ilyenre. Nem fizet ilyenre az biztos.
2021. máj. 30. 10:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Régen tuti volt ilyen, de mostanság nem találok.
2021. máj. 30. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!