Generalinál megéri e belevágni a biztosítási ügynökségbe egyéni vállalkozóként katas adózással?
Allianzos függő ügynök vagyok évek óta, gyakorlatilag ugyanaz amit írsz csak más cég. Ezek ezért nem a hárombetűs "nemalkusz", itt van általában címanyag, meglévő ügyfelekkel kell a kapcsolatot tartani (és terméket ajánlani) és igények is vannak. Barátoknak rokonoknak nem kell tukmálni semmit (nem is lehet...).
Ha minden nap foglalkozol vele (ha van miből) akkor százezreket lehet keresni. Persze a rutin kell. Azokkal meg ne foglalkozz mint az első.
Elmesélem a történetemet. Én egy másik cégnél dolgoztam 3 hónapot, mint biztosítási ügynök, rengeteg pénzembe fájt. Vállalkozás elindítási havi 50 ezer+ amíg nincs szerződésed, addig eltartani magadat hónapokig zsebből.
Kb 20-an kezdtük el a 2-3 hetes tanfolyamot az elején. Ott is a baráti körből kellett volna hozni az első szerződést, ami 19 embernek nem sikerült. A 3 hónap alatt amíg ott voltunk a 20 emberből 1 db-nak lett szerződése, de neki rengeteg. Privát bankár volt a srác, aki áthozta az ügyfeleit a biztosítóhoz, rengeteget keresett. A maradék 19 ember meg szóródott le a 3 hónap alatt és a végén kb 4-en maradtunk a 20ból. A 3. 0-ás hónapra untuk meg és végül az az 1 srác maradt csak ott. Magyarán 20-ból 1-nek sikerült, de neki is csak a kapcsolatai miatt. Ha el szeretnéd költeni a megtakarításodat és el szeretnéd veszíteni a baráti körödet a tukmálás miatt, akkor hajrá. Nekem tanulópénznek jó volt, soha többet sales és tukmálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!