Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Egy nonprofit bölcsőde ugyanúg...

Egy nonprofit bölcsőde ugyanúgy kifizet? Kaptam egy àllàsajànlatot, de nem tudom, hogy elfogadjam-e.

Figyelt kérdés
Kicsit, mintha sàntítana az egész.. Egy nonprofit működésű bölcsőde, de mintha olyan nyőgve nyelősen menne az egész, nem tudom,mennyire van benne pénz, nagyon szép épület, meg minden, de pl. majd meg lehetett fagyni az épületben, a reggeli, ebéd sem volt túl gazdag, hogy úgy mondjam. Az a furcsa, hogy annyira nagyon nem is kívàncsiak arra, hogy bànok a gyerekekkel, mmint ma még nem is abban a csoportban voltam gyakorlaton, ahol majd szükség lesz ràm, az a csoport majd még csak most indul, de érdekes, hogy mi van, ha esetleg azokkal a gyerkőcökkel nem jövök ki jól.. Dajka pozícióba tudnak csak alkalmazni, mert a diplomàm még nincsen meg, de még az eddig meglévő papírjaimra sem voltak kíváncsiak. Pàr éve màr volt róla szó, hogy ide megyek, de aztàn valahogy úgy abba maradt,de érdekes, most csak írtam egy email-t és egyből felhívtak, szóval mintha mindig keresnének ide embert. Jelenleg éjszaka takarítok, ami halàl, de a biztosat sem szeretném feladni. Viszont a bölcsődei àllàs nyilvàn szàzszor jobb, emberibb és persze szeretem a gyereket.
2020. márc. 13. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tetszik a hely, akkor minek akarsz odamenni?

De eleve nem egy csapat gyerekkel kell kijönni, hanem mindegyikkel, teljesen lényegtelen, hogy akiknél most vagy, azokkal leszel-e késöbb.

Másrészt nem tudom, mit értesz az alatt, hogy az ebéd nem volt gazdag, de egy bölcsöde nem sokcsillagos étterem és nem is hízlalda.

Emellett ha ott úgy viselkedtél, ahogy a kérdésedet kiírtad, akkor nem sok lelkesdést mutattál, és lehet, hogy nem nagyon akarnak feltétlen téged venni fel.

2020. márc. 13. 21:18
 2/6 A kérdező kommentje:
De ez az, hogy eléggé engem akarnak felvenni. Én eddig csak àllami bölcsődében voltam gyakorlaton, ott sokkal több ételt kaptak a gyerekek. Persze, tudom, hogy mindenkivel jól kell ki jönnöm.Ez egy Waldorf módszert alkalmazó bölcsi, mondom, én eddig csak àllamibam voltam, de pl. ott sokkal nyitottabbak voltak a gyerekek, màr rögtön az elején is, maximum ez az, amiért nem tudtam velük rögtön megtalàlni a közös hangot, illetve így ez sem igaz, csak később sikerült. Plusz, itt elég nagy volt a fejetlenség, nuku gondozàsi sorrend, a gyerekeket az àgyban tették tisztàba/adtak ràjuk pelust, elalvàs előtt. Én értem,.hogy
2020. márc. 13. 21:24
 3/6 A kérdező kommentje:
szabadsàg, meg minden, de azért furcsa volt,de persze igazad van, ha ez nem tetszik, nem kell ide mennem. Igazàból azt mondta a vezető, hogy bizalmat szavaznak nekem, ami most nem tudom, mit jelent, próbaidőt?
2020. márc. 13. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kipróbálod, ha nem tetszik, nem kell ott maradni.

Egy Waldorf rendszerü oktatási intézmény egész másként müködik, mint a megszokottak, nem mindenkinek megfelelö.

2020. márc. 13. 22:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Most arra gondoltam, hogy talàn a vírus miatt kell nekik ennyire ember, mert ugye nonprofit, az ha jól tudom, azt jelenti, hogy önmagàt tartja fent, és minél több a gyerek, annàl több a pénz is.
2020. márc. 14. 05:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, amúgy most làtom, hogy nem is ide akartam írni..
2020. márc. 14. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!