Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Ha villámkáros lett a gépem...

Ha villámkáros lett a gépem és vettem egy másikat de a számlát a testvérem nevére kértem aki máshová van bejelentve az baj?

Figyelt kérdés
faxolhatom nyugodtan azt a számlát a biztsoítónak?
2010. júl. 21. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a biztosító helyében nem fogadnám el. Tulajdonképpen ő vett egy gépet a papírok szerint.
2010. júl. 21. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Előbb a biztosítóval kellett volna egyeztetned. Van, amelyik már nem is fizet, mert kell más káreseményre a pénz. Az enyém előbb szakértői véleményt kért, de mindenképp arra a címre, ahol a biztosított ingatlan áll. Ráadásul új értéket nem fizetnek:(
2010. júl. 21. 10:36
 3/6 A kérdező kommentje:
tőlem is kért szakértői véleményt nem is értem nekik miért kell az uj gépről számla mi közük hozzá hogy veszek e másik gépet?? jöjjenek ki nézzék meg a gépet és fizessenek
2010. júl. 21. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:

A biztosító felméri a kárt, és az után fizet, a maga szabálya szerint.

Az, hogy Te vettél egy másik gépet, a káresemény okán, az őt nem érdekli...

Valóban , ahogy fent írták, a biztosítóddal kellett volna előbb egyeztetni, mert így valószínű, hogy futhatsz a "valamennyi" pénzed után.

üdv. Éva

2010. júl. 28. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
A villámkár benne van az alapbiztosításban. A biztosítást te kötötted egyértelmű a számla a te nevedre kell, hogy szóljon. Szakértő véleménye kell, hogy tényleg villámkár miatt ment tönkre a gép.
2010. aug. 14. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzáfűznék azért kell az új gépről számla, mert arra kapod a biztosítási összeget.
2010. aug. 14. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!