5 éve 200.000 ft kölcsönt vettem fel a Providenttol és törlesztettem. Majd váratlan kiadások jöttek és mondtam aki mindig jött a törlesztő részletért, nem tudok annyit bele adni, meg is értette és ez sokáig így ment. Majd, sajnálatos módon ő elköltözött és egy másik ügyintézőt kaptam. Aki fel volt háborodva hogy nem tudom fizetni a heti törlesztőt szélsebesen el is hajtott. Ezt követően betelefonáltam a Providenthez elmondtam a panaszom , hogy eddig fizettem ahogy tudtam ,nem volt semmi baj ,majd miután kiküldtek az új kollégát ez történt. Csak hallgattak a telefonban,és rögzítettek a panaszom,ennyivel el is intéztek. Hozzá teszem , hogy előtte már 2 ilyen típusú hitelt kifizettem. Majd olyan jól elintéztek a panaszom, hogy behajtási csoporthoz továbbították a tartozást. Szerintetek ez normális? Szerencsére még a munkáltatómon keresztül még nem talált meg,mert rá terhelte a másik házamra . De ettől függetlenül biztosra veszem hogy negatív KHR listára vettek fel. Csak azt találom furcsának , hogy előtte miért engedték hogy kis összegekben törlesszek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!