Mit ajánlotok ha szeretnék lakást venni de mivel nagyon fiatal vagyok (huszonéves) még nincs önerőm? Albérlet helyett inkább fizetném a saját lakásomat.
Figyelt kérdés
Hitel. Lakáshitel. Lakás. Önerő.2019. júl. 16. 22:27
11/12 anonim válasza:
Keress jobban fizető állást, olcsóbb albérletet és húzd szorosabbra a nadrágszíjat. A megspórolt pénzt gyűjtögesd, majd amint lehet vegyél egy kisebb lakást.
Én így csináltam, a kis szobát kiadtam albérlőnek három évig (ebből fizettem a törlesztőmet). Közben folyamatosan pályáztam a magasabb fizetésű állásokat.
Kérdező, hidd el, hogy nem mindenkinek toltak a feneke alá egy lakást és mégis szereztek valahogy egy kisebb ingatlant.
12/12 anonim válasza:
Ha van lehetőséged akkor inkább külföld. Pl németország vagy osztrák melóhely. Én a párommal mentem ki külföldre dolgozni mivel nekünk sem volt más választásunk sajnos. Csak így sikerült nagyobb összeget összegyüjtenünk egy átlagos házra. Egyedül nehezebb de ha van akivel kimenjen az ember úgy azért könnyebb. Mi 2 évet voltunk kint. Igazából csak a ház vásárlás miatt. Persze mi sem szerettünk volna életünk végéig ott lakni. De hitelt sem szerettünk volna semmiféleképpen. Sajnos a hitel örökölhető. Nem szeretnélek rábeszélni csak egy ötlet. De írták már előttem külföldöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!