NAV inkasszó miatt hogy fizessek?
A NAV inkasszót tett a folyószámlámra.Nem tudom most kifizetni, esetleg fizetnék a számlára pénz folyamatosan, de nem lehet ráfizetnem az inkasszó ideje alatt.Akkor hogy is tudjam fizetni a NAV tartozást?Egyben ha befizetem, azt is csak utalva lehetne, de miről utaljak, ha nem engednek ráfizetni?
Másik gond, hogy van egy hitelem, ami szintén innen csoportos beszedésivel törlesztődött,meg áramdíj, vízdíj, telefondíj, minden.Most egyiket se tudom átutalni.
Olyan helyzet, amire nem találok megoldást.
Erste banknál jól be is csaptak, mert egy ügyintéző azt mondta, ha központi számra fizetek be pénzt, akkor legalább a hitelem rendbe lesz.Elmondta azonosítót.Elutaztam 40km-re Erste bankba, vártam 1 órát, és ott azt mondták, ez a lehetőség nem létezik.Nem adhatnak ki ilyen számlaszámot.Hiába mondtam, én nem akarom tudni a számlaszámot,csak tegyék oda a pénzemet, de nem lehet.
Most kikapcsolják áramot, vizet, telefont, hitelt felmondják.Ellehetetlenítenek egy egész családot.Én fizetnék mindenhova ahogy tudok,de nincs rá mód.
Kérem ha valaki tudja mi ilyenkor a teendő, segítsen!
Kioktatással,rosszindulatú megjegyzésekkel semmire nem megyek.
Ráadásul szintén Ersténél van egy hitelkártyám,a rendelkezésre álló összeget is zárolták.Tehát nem tudok vele vásárolni,utalni se.Holott akár innen is átutalnám a NAV pénzét ha engedné, de nem tudom.Próbáltam.
Van valamennyi pénzem,van a hitelkártyámon is elég rendelkezésre álló pénz,kitelne belőlük a hitel, a NAV,minden.De se a hitelkártyát nem tudom használni, se az Erste számlámra nem tudok ráfizetni pénzt, se az Erste bankban személyesen nem engedték kifizetni a hitelt.
Én még ilyet nem láttam, fizetnék de nem hagyják.
Tényleg nem tud senki konkrét tanácsot adni? Még soha nem voltam, ilyen helyzetben.
A bankban 28500Ft-ra lehet tenni nyilatkozatot, de csak akkor, ha még nem tartozol 1FT-tal se.De én már igen, mert nem tudom fizetni a hitelt, meg amúgy is a havi törlesztő jóval több 28500Ft-nál.
De egy kedves ügyintéző addig próbált segíteni, míg kitalálták, hogy ha nem én, hanem valaki más befizeti a törlesztőrészletet a bank központi számára személyesen,akkor onnan betörlesztik a hitelembe.
Remélem nem vész el a pénz.
Most megy majd be a lányom és befizeti.
Nagy nehezen beszéltem a NAV-nál is egy ügyintézővel.Inkasszót nem veszik le, még akkor se, ha arra a számlára nekem semmi pénz nem megy sehonnan, és én se tudok ráfizetni.Küldeni fognak csekkeket, amin be tudom fizetgetni a tartozást,végülis nem nagy összeg, 150ezer Ft,-de nekem most ez is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!