Szeretnèk felvenni 30. 000 Ft készpénzt 5 Forintos címletekben. Én az OTP, párom az Erste banknál van. Hol és hogyan tudom ezt a legolcsóbban, akar ingyen megtenni?
A további költségekről még ezt olvastam az MNB oldalán:
A címletváltás végrehajtásáért díj számítható fel, amelynek maximális mértéke (ideértve az átváltással összefüggésben egyéb címeken esetleg felszámítandó külön díjakat is)
- forintbankjegyek címletváltása esetén az ügyfélnek kifizetésre kerülő - - forintbankjegy névértékének legfeljebb 5%-a, illetve az ügyfélnek kifizetésre kerülő forintérme névértékének 10%-a;
Az OTP-nem írtam, onnan még várom a választ.
És igen lakodalom lesz, egy kis fa “kincsesládába” kerülne az “arany”, tehát fontos, hogy új és szép érmék legyenek.
Ez egyébként jól néz ki és ötletes, de Neked is szívás beszerezni, az ifjú párnak meg macera lesz elkölteni.
Hát ha újat akarsz akkor az csak pénzintézményeknél, pénzváltási díjért fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!