KBC Equitas-nál személyes ügyintézés, hogyan?
Régen a Lechner Ödön fasornál volt ügyfélszolgálatuk. Most ugyanazon a helyen "K&H átrium hitelcentrum" van, tehát gondolom megszűnt.
Elvileg lehetne csinálni a kijelölt bankokban is, de jártam néhányban és ott körülnézve nem láttam KBC-s pultot, illetve kimatricázva se volt sehol, illetve a sorszámhúzó automatán sem láttam olyan lehetőséget, amellyel a KBC ügyeimet intézhetném.
Pedig fontos lenne, mert 26.-án kizárnak, hogyha nem megyek be adatokat egyeztetni.
Esetleg valaki tud segíteni, hogy hogyan intézhetném ezt el?
"de jártam néhányban és ott körülnézve nem láttam KBC-s pultot, illetve kimatricázva se volt sehol, illetve a sorszámhúzó automatán sem láttam olyan lehetőséget, amellyel a KBC ügyeimet intézhetném."
Es feltel segitseget kerni egy ugyintezotol? :D
"Es feltel segitseget kerni egy ugyintezotol? :D"
Igen...
Na, oszt miért lett lehúzva a 2-es válaszom? A telefonban is azt mondták, hogy a Lehner Ödön fasorban vannak, oda kell bemenni - csak úgy látszik, itt mindent szájbarágósan kell leírni.
Ha meg nem jó a válasz, akkor tessék odaírni, aki tudja - nem csak lehúzgálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!