Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nem kaptam meg postán az új...

Nem kaptam meg postán az új bankkártyámat, a pótlásért miért kell fizetnem?

Figyelt kérdés

31-én lejár a bankkártyám. Nem kaptam újat, így bementem a bankba. Megnézték, a kártyát 5én adták postára, igy kb 20 nap utánnincs értelme várni. Csa telefonon tudom letiltatni, és akkor külden másikat (talán azt meg is kapom majd). 27én letiltattam, elmontam h nem hagytam el, itt van kezembe, de nem kaptam újat. Ma belépek a netbankba, és már látom h le is kaptak 3000 ft-ot kártya pótlás néven. Nem nagy összeg, de nem tartom igazságosnak, nem hagytal el, hanem meg sem kaptam. Nem elég h 2 hétig kártyám sem lesz, még én fizessek.

Ha megkapom végre az újat persze írok panaszlevelet nekik, de kérdezném h más is járt már így mi a tapasztalat? Erste bank, de más bankról is nyugodtan írjatok.

2019. máj. 29. 00:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9-es,

A #6 válaszban egyértelműen leírtam.

2019. jún. 14. 17:11
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

11-es, igazad van, tényleg leírtad. Csak én meg OTP-s vagyok és az OTP-nél minden egyes alkalommal más kártyaszámmal jön a kártya - ezért nem figyeltem rá, hogy írtad, az Erste-nél máshogy van.

Hát, kérdező, akkor megértem a kálváriádat .-8

2019. jún. 14. 17:49
 13/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Gondoltam leírom mi lett a vége, hátha majd a jövőben jól jøn valakinek.

2x tiltattam a kartyat, vegül 3x-ra megérkezett. Majus 27-től június 28ig nem volt kartyam. Bankfiokban vettem fel kp-t meg junius közepén, mely elég drága, le is vontak érte 1500 ft-ot. Miutan minden rendeződött, meglett a kartyám, irtam panaszlevelet a banknak. Meg a kp felvet utani 1500 ft-ot is visszaigenyelve, mondvan nem biztositottak a havi ingyenes kp felvetelt automatabal. Mindent visszakaptam, a kartya tiltásokért levont összegeket és ezt is. Ugyhogy anyagilag nem került semmibe, csak hát a kellemetlenség, h egy hónapig nem volt kártyám, és a mérgelődés.

2019. júl. 5. 17:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Köszi a tudósítást - végre valamit jót is hallok az Erstéről :-)
2019. júl. 5. 18:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nekem tavaly decemberben ját le posta bankkártyám amit azóta várok mindennap kb.hivom őket és nem tudják mi van vele társosztállyal nézik stb ilen dumák. Tehát remélem idén szeptemberre már lesz kártyám.
2020. ápr. 3. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!