Nem kaptam meg postán az új bankkártyámat, a pótlásért miért kell fizetnem?
31-én lejár a bankkártyám. Nem kaptam újat, így bementem a bankba. Megnézték, a kártyát 5én adták postára, igy kb 20 nap utánnincs értelme várni. Csa telefonon tudom letiltatni, és akkor külden másikat (talán azt meg is kapom majd). 27én letiltattam, elmontam h nem hagytam el, itt van kezembe, de nem kaptam újat. Ma belépek a netbankba, és már látom h le is kaptak 3000 ft-ot kártya pótlás néven. Nem nagy összeg, de nem tartom igazságosnak, nem hagytal el, hanem meg sem kaptam. Nem elég h 2 hétig kártyám sem lesz, még én fizessek.
Ha megkapom végre az újat persze írok panaszlevelet nekik, de kérdezném h más is járt már így mi a tapasztalat? Erste bank, de más bankról is nyugodtan írjatok.
9-es,
A #6 válaszban egyértelműen leírtam.
11-es, igazad van, tényleg leírtad. Csak én meg OTP-s vagyok és az OTP-nél minden egyes alkalommal más kártyaszámmal jön a kártya - ezért nem figyeltem rá, hogy írtad, az Erste-nél máshogy van.
Hát, kérdező, akkor megértem a kálváriádat .-8
Sziasztok. Gondoltam leírom mi lett a vége, hátha majd a jövőben jól jøn valakinek.
2x tiltattam a kartyat, vegül 3x-ra megérkezett. Majus 27-től június 28ig nem volt kartyam. Bankfiokban vettem fel kp-t meg junius közepén, mely elég drága, le is vontak érte 1500 ft-ot. Miutan minden rendeződött, meglett a kartyám, irtam panaszlevelet a banknak. Meg a kp felvet utani 1500 ft-ot is visszaigenyelve, mondvan nem biztositottak a havi ingyenes kp felvetelt automatabal. Mindent visszakaptam, a kartya tiltásokért levont összegeket és ezt is. Ugyhogy anyagilag nem került semmibe, csak hát a kellemetlenség, h egy hónapig nem volt kártyám, és a mérgelődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!