Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik bankba tegyem a megtaka...

Melyik bankba tegyem a megtakarításom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most leszek 18 éves. Eddig le volt kötve körülbelül 1,4 millió forint az OTP-nél elég szar kamattal kb 5%-al és most valami másik bankon gondolkodom. Mit ajánlanátok nekem? Nem akarom elherdálni a pénzt, inkább kamatozzon. Az otp a lakossági junior folyószámlát és a lakossági devizaszámla konstrukcióját ajánlotta, de semmi tapasztalatom ezekről. Akik ebbbe kicsit jobban jártasak, kérem írjanak. Köszi! :)

2010. júl. 7. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia,

a baki kamat sehol sem sokkal több max. 6% de összeghez van kötve és az is csak az első lekötésnél annyi.

Személy szerint befektetnék egy cégbe akár úgy is ha 10%ot tudsz szerezni benne. Ha érdekel ilyesmi írj privátban.

2010. júl. 7. 16:02
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Írtam privit!

Többiektől is várnék még ötletet,tanácsot, stb. :)

2010. júl. 7. 16:37
 3/3 imre900807 válasza:

Szia!

Nem tudom aktuális-e még, de én se céghez nem vinném (nincs garancia, h nem veszlik el a pénzed), se bankban nem tartanám, mert te is látod mennyire eredménytelen. Inkább egy harmadik befektetést választanék a helyedben. Független pénzügyi tanácsadóként sok mindent tudnék mondani erről. :)

Ha gondolod írj!

Üdv: Imre

2011. jún. 11. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!