Minden hitelnél, minden bank kérnek kezes?
Figyelt kérdés
fundamentánál kérnek kezes. lakáshitelre gondoltam2019. máj. 25. 17:40
1/5 anonim válasza:
nem, nagyon sok bank nem kér adóstársat, ha az adós egyedül is hitelképes
2/5 A kérdező kommentje:
nem tudom mi alapján állípítják meg- 160-180 000 fizetésre 4 millió forintot adnának kezes és ingatlanfedezet nélkül?
2019. máj. 25. 18:21
3/5 anonim válasza:
Ha lakashitelre gondolsz, akkor az ingatlan fedezetes szokott lenni. Arra siman adnak ilyen feltelekkel szerintem.
4/5 anonim válasza:
Mindenképpen lakáshitelt érdemes igényelni ekkora hitelösszeg esetén, ha lakásvásárlás a cél, de mehet adóstárs nélkül is, persze ha van megfelelő összegű önerő, vagy plusz fedezet. Írd le részletesen megvenni, hol, mennyi az ára, miből épült, milyen állapotú és ha ezeket tudom, meg tudom írni, mit és hogyan intézz.
5/5 anonim válasza:
A jövedelmed igazolt, bejelentett, munkaviszonyod hatázozatlan idejű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!