A providentnél mit jelent az előrelátó csomag?
És az otthoni szolgáltatás?
100.000 Ft ot szeretnék felvenni, őstermelő/vállalkozó vagyok. Tehát nincs fix fizetésem. Erre kapható kölcsönt?
Plusz 1 kerdes
Csak utalassal lehet kérni?
Hát, minden kölcsönhöz rendszeres jövedelem szükséges - tehát elvileg nem kaphatsz.
Úgy tudom, a Providentnél kis összegű kölcsönt 30-40 ezer ft - adnak jövedelemigazolás nélkül is, de jellemzően csak otthoni szolgáltatással - így könnyebben megkapod, mert az otthoni szolgáltatás SOKKAL DRÁGÁBB. Utalással viszont egyáltalán nem biztos, hogy kapnál.
Az előrelátó csomagot úgy tudod megtudni, hogy mi az, hogy a kérdőjelre rákattintasz - de most bemásolom Neked:
"Előrelátó Csomag
Az Előrelátó Csomag választása esetén a Provident elengedi az ügyfélnek a halála napján fennálló tartozását, az ügyfél a kölcsönszerződéstől 30 napon belül díjmentesen elállhat, illetve felmondhatja azt, illetve a Csomag tartalmaz egy ügyfélre vonatkozó csoportos élet- és balesetbiztosítást is."
Itt pedig megtalálod a provident hitelkalkulátorát, sőt, még visszahívást is kérhetsz.
Arra figyelj oda, hogy
100K forintra 57 hétre vissza kell fizetned 113ezret.
Otthoni szolgáltatással: 200-at!!!
Kaphatsz elvileg, de nem én döntöm el.
Előre látó csomag: a hitelfelvevő halála esetén a hitel szerződés automatice megszűnik, nem öröklődik adósság.
Ui.: a sok anyukánál lakó tini miket irogat itt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!