Észrevenné a bank, hogy hazudok?
159.600 forint fizetésre felvettem 1,5 millió forint hitelt.
3 havi bankszámlakivonatot kértek.
26477 Ft a törlesztő.
2019.05.15-én vonják az elsőt
2019.05.02- felmondtam
A májusi fizetést még elküldték.
Ha meg akarnám növelni 05.16-án a hitelemet egy millióval, észrevenné a bank, hogy kirúgtak?
Hát kérdező, sürgősen keress magadnak egy munkát, meert a bank sem hülye ám!
Nem fogod tudni megnövelni a hiteledet, mert nem fognak adni.
Mert szinte minden banknál van olyan kitétel, hogy hitelfelvétel után x hónapot el kell kezdened visszafizetni és csak utána kaphatsz újabb hitelt.
Amennyiben Ön már rendelkezik kölcsönnel, akkor az első dolog, amit az újabb hitelfelvételnél a választott pénzintézet vizsgálni fog az, hogy problémamentes-e a jelenlegi hiteltörlesztése. Ehhez be kell nyújtani a törlesztési bankszáma kivonatokat. A késedelmes hiteltörlesztés negatívan befolyásolja a hitelbírálat eredményét. Ha a meglévő kölcsönét egyáltalán nem fizeti, akkor ez automatikusan a hitelkérelem visszautasítását vonja maga után.
Ha a meglévő kölcsön törlesztése szerződésszerű, akkor ezt követően megnézi a bank, hogy mekkora összeget tesz ki a havonta esedékes törlesztés. A hitelezhetőség megállapításakor ugyanis ezt is figyelembe kell venni, a meglévő törlesztő részlet összege csökkenti a havonta hiteltörlesztésre fordítható összeget"
nem akarok újabb hitelt, a jelenlegit akarom növelni.
Hogy venné észre? Miből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!