Aspiskigyo kérdése:
Atm-ből pénzt vettem fel, de nem vonta le a kártyámról, később le fogja?
Figyelt kérdés
Szóval hétfőn levettem 40000 forintot a számlámról egy atm-ből de nem vonta le azóta sem a kártyámról. Amit azóta fizettem az automatikusan levonásra került, azóta fizetés is megjött a számlámra, de még mindig pluszban vagyok. Mi a teendő? Ha nem jelzem később felszámolhatnak valami +összeget vagy ha észhez térnek levonják a 40-et és kész?
Egyébként ma kaptam egy sms-t hogy készpénzt vettem le de +40000-rel jelölték, nem mínusszal.
#OTP #pénz-felvét
2019. máj. 2. 17:28
11/11 anonim válasza:
Tudható hogy mi lett az eset vége?
Nekem.ugyan ez van most.
Levettem 100ezret..majd jött rá 80ezer ft..fehasználható összeg 100ezerrel.kevesebb mint ahogy kell.nektban 180ezet mutat.utaltam 4ezret.fehasználható összeg 100ezerrel több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!