Nem ment át még mindig a másik számlámra a pénz, és nem is jött meg a fizetés munkából. Mit tegyek?
OTP Bankból átléptem egy másik bankba ahol 2€/fizetek havonta. Ahova átléptem ott mindent ők elintéztek. Megsemmisítették az OTP számlámat, de a pénzt még mindig nem látom az új számlámon, hogy áthelyezik az új számlámra az összes pénzt. Már 1 hónapja, hogy nem látom a pénzemet. Azt mondták, hogy 2 hét míg átmegy az összes pénzem, es ez már 1 hónap. Jött papír, hogy beleegyezett az OTP abba, hogy átléptem egy más bankba. És még fizetés se jött ahol dolgoztam. Megőrülök Istenemre mondom. És menyjek dolgozni? Miért??? Hisz a pénzt nem látom amit múlt hónapban dolgoztam. Ha tudtam volna, hogy így lesz, kiveszem az összes összeg pénzt. Hisz bzmeg ez nem normális. Hívtam bankba, nem vették fel a telefont.
Mit csináljak? Nagyon ideges vagyok. Felrobbanok a méregtől. Megőrülök, megőrülök.
Hol lehet a hiba?
Ott lehet a hiba, hogy a Gyakorin kérdezel egy külföldi bankról - ugyanis Magyarországon nem 2 euro a számlavezetési díj - mi mégis honnan tudjuk, mit szúrt el a 2 bank? Nem fogjuk tudni megoldani helyetted - még ha ideges vagy, akkor sem.
"Ahova átléptem ott mindent ők elintéztek. " - ezek szerint mégsem. Az új bankoba kéne bemenned.
Az, hogy fizetést nem kaptál, 2 dologból fakadhat:
1.- nem adtad meg a munkahelyeden az új számlaszámodat
2.- valamiért nem utaltak még vagy rossz helyre.
Amúgy nálatok medig kell utalni a fizetést? mert Magyarországon jellemzően köv. hó 10.-éig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!